MyFitnessPal Fortrolighedspolitik

Ikrafttrædelsesdato: Den 18. december 2020

VIGTIG MEDDELELSE

På MyFitnessPal, Inc. ("MyFitnessPal") er vores mission at hjælpe dig på din fitness- og wellnessrejse, og vi vil gerne informere dig om, hvordan vi indsamler og bruger de data, du giver os i løbet af denne rejse. MyFitnessPal er webstedet myfitnesspal.com ("Websted") og MyFitnessPal-mobilapplikationer ("Mobilapp") (som vi samlet henviser til som "Tjenester" i denne fortrolighedspolitik). Vi opfordrer dig til at læse denne fortrolighedspolitik samt vores Vilkår og betingelser for brug ( (herefter kaldet "Vilkår").

VED AT GØRE BRUG AF VORES TJENESTER GIVER DU SAMTYKKE TIL INDSAMLING, BRUG OG OVERFØRSEL AF DINE PERSONOPLYSNINGER TIL BEHANDLING I USA SOM BESKREVET I DENNE FORTROLIGHEDSPOLITIK.

MyFitnessPal-tjenester og alle tilknyttede tjenester og systemer, herunder registrering, er lokaliseret på servere i USA. Hvis du er bosat uden for USA, så vær opmærksom på, at de oplysninger vi indsamler (herunder cookies og enhedsdata), vil blive behandlet og lagret i USA, som er et retsområde, hvori databeskyttelses- og privatlivslovgivningen og -principperne, herunder dine rettigheder som registreret, måske ikke tilbyder samme niveau af beskyttelse, som de gør i det land/område, hvori du er bosat eller er borger. Ved at bruge vores tjenester og afgive oplysninger til os giver du samtykke til overførsel til og behandling af oplysninger i USA og, medmindre andet fremgår af nærværende fortrolighedspolitik, bruger vi dette samtykke som juridisk grundlag for dataoverførsel. Du kan blive bedt om dit udtrykkelige samtykke til denne dataoverførsel som en del af oprettelsen af kontoen.

Læs denne fortrolighedspolitik grundigt, da din adgang til og brug af tjenesterne betyder, at du har læst og accepteret alle betingelser i denne fortrolighedspolitik. Hvis du er uenig i noget i denne fortrolighedspolitik eller vores vilkår, bedes du lade være med at benytte eller fortsætte med at benytte vores tjenester eller på anden måde indsende dine personoplysninger (defineret herunder) til os.

Til personer bosiddende i EU: For at overholde kravene i EU's databeskyttelsesforordning (GDPR) for vores europæiske forbrugere og brugere beskriver denne fortrolighedspolitik, på hvilket retsgrundlag vi behandler dine personoplysninger, og indeholder desuden andre oplysninger, der kræves i henhold til GDPR. Yderligere lande-/områdespecifikke oplysninger for vores europæiske forbrugere og brugere er beskrevet i afsnittet Lokationsspecifikke offentliggørelser.

Oplysninger om dine personoplysninger

Denne fortrolighedspolitik vedrører oplysninger om dig, dine enheder og din interaktion med vores tjenester.

"Personoplysninger" er oplysninger, der kan bruges til at identificere dig, enten direkte eller indirekte, alene eller sammen med andre oplysninger. De omfatter f.eks. dit fulde navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer, enheds-id'er, visse cookies og netværksidentifikatorer og "fitness- og wellnessdata".

MyFitnessPal indsamler, bruger, videregiver og behandler personoplysninger som anført i denne fortrolighedspolitik, bl.a. for at drive og forbedre tjenester og vores virksomhed, til annoncering og markedsføring og for at give dig innovative fitness- og wellnesstjenester som nærmere beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

Vi kan skabe afidentificerede eller anonyme oplysninger fra personoplysninger ved at udelukke datakomponenter (f.eks. dit navn, e-mailadresse eller sammenkoblelig sporings-id), der gør oplysningerne personhenførbare til dig, via tilsløring eller på anden måde. Vores brug af anonymiserede og afidentificerede oplysninger er ikke underlagt denne fortrolighedspolitik.

Sådan indsamler og bruger vi personoplysninger

Vi indsamler dine personoplysninger på forskellige måder og til forskellige formål, herunder:

1. Når du opretter en konto eller interagerer med vores tjenester

Vi indsamler personoplysninger, når du bruger eller interagerer med vores tjenester, herunder når du tilmelder dig en MyFitnessPal-konto, køber et udvidet abonnement (herunder behandling af betaling) eller på anden måde bruger tjenesterne (f.eks. gennemser det indhold, der er tilgængeligt på tjenesterne), og når du beder os om at tilpasse vores tjenester. Disse personoplysninger kan omfatte navn, foto, brugernavn og adgangskode, e-mailadresse, fødselsdato, køn, betalingsoplysninger og generelle lokationsdata.

2. Når du indtaster fitness- og wellnessdata i vores tjenester eller bruger vores tjenester, der indsamler eller udleder sådanne oplysninger fra sensorer i mobile enheder

"Fitness- og wellnessdata" omfatter dine oplysninger vedrørende dine kostvaner, kostmæssige restriktioner, træningsaktivitet, træningsmål, livsstil (f.eks. sovevaner), livsbegivenheder, højde, vægt, mål, kondition, puls, søvndata, BMI, biometriske data og lignende former for data vedrørende fysiologisk tilstand og aktivitet. Vi indsamler disse oplysninger med henblik på at levere tjenesterne og tilpasse funktioner, annoncering og tjenester til dine interesser og mål, herunder forslag til måltider, rapportering og analyse, træningsplaner og tjenester relateret til måltidsplanlægning samt produktanbefalinger.

3. Når du bruger eller interagerer med en bærbar eller anden tilsluttet enhed

Vi indsamler også personoplysninger, herunder fitness- og wellnessdata, når du bruger en enhed, der er tilsluttet internettet, såsom pulsmålere, aktivitetstrackere og andre enheder eller bærbare enheder, der integreres med vores tjenester. Når du bruger en bærbar enhed eller en forbundet enhed eller produkt, kan vi også indsamle visse oplysninger om enheden eller produktet, såsom serienummer, Bluetooth-adresse, UPC eller andre enheds- eller købsrelaterede oplysninger.

Bemærk vedrørende Apple HealthKit-data

Du kan vælge at tilslutte og dele dine oplysninger med HealthKit og dine HealthKit-oplysninger med MyFitnessPal. De oplysninger, du giver til HealthKit, reguleres derefter efter Apples vilkår og betingelser og fortrolighedspolitik. De unikke oplysninger, du vælger at sende fra HealthKit, bruges ikke af MyFitnessPal til markedsføring eller annoncering og overføres ikke af MyFitnessPal til tredjeparter med henblik på markedsføring og annoncering.

4. Når du kommunikerer med os eller tilmelder dig reklamemateriale

Vi indsamler personoplysninger, når du kommunikerer med os eller tilmelder dig til at modtage reklamemateriale eller oplysninger ("Meddelelser") via e-mail og push-notifikationer.

Hvis du giver dit samtykke til at modtage meddelelser, kan vi bruge dine personoplysninger og andre oplysninger til at kommunikere med dig om MyFitnessPal-tjenester, du har købt eller brugt, give dig reklamemeddelelser og personlige reklamer, give dig besked om andre funktioner, give dig besked om konkurrencer, udfordringer, sweepstakes og andre kampagner ("Kampagner"), give dig besked om tjenester, som vi mener kan være interessante for dig, samt til andre markedsføringsformål. Du kan administrere dine kommunikationspræferencer i dine kontoindstillinger.

Vær opmærksom på, at uanset dine e-mailindstillinger kan vi sende dig meddelelser vedrørende udførelsen af vores tjenester, såsom ændring af vores vilkår eller denne fortrolighedspolitik eller andre formelle meddelelser vedrørende vores tjenester, du har købt eller brugt.

Vi kan bruge dine personoplysninger til at besvare og håndtere dine anmodninger om teknisk support, spørgsmål eller klager om tjenesterne eller til enhver anden kommunikation, du indleder. Dette inkluderer adgang til din konto for at efterkomme anmodninger om teknisk support.

5. Når du deltager i særlige aktiviteter, tilbud eller programmer

Vi kan anmode om eller på anden måde indsamle personoplysninger, herunder fitness- og wellnessdata, når du deltager i kampagner eller undersøgelser, eller når du deltager i forskningsaktiviteter eller initiativer ("Forskning"). Dette omfatter personoplysninger såsom navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer og alder og andre oplysninger, der kan være relevante for at kunne deltage i forskningen. Hvis du vinder en kampagne, kan det også være nødvendigt at indsamle visse skatteoplysninger, fraskrivelser og frigørelser, afhængig af præmien.

Vi kan også starte undersøgelser, der beder dig svare på spørgsmål omkring en række emner fra personoplysninger til brand- og produktpræferencer. Kampagner eller undersøgelser kan være drevet af en MyFitnessPal-tjenesteudbyder eller i samarbejde med en af vores forretningspartnere. I sådanne tilfælde kan personoplysninger blive indsamlet direkte af og/eller delt med MyFitnessPal, tjenesteudbyderen og/eller forretningspartnere, herunder til markedsføringsformål. Hver kampagne eller undersøgelse, der behandler dine personoplysninger på en måde, der afviger fra denne fortrolighedspolitik, vil identificere den fortrolighedspolitik, der regulerer indsamlingen af oplysninger i forbindelse med den pågældende kampagne eller undersøgelse.

6. Når du interagerer med vores onlinefællesskaber eller annoncering

Vi kan indsamle dine personoplysninger, når du deltager i vores onlinefællesskaber. Dette gælder også, når du klikker på annoncer, interagerer med sider på vores sociale medier, indsender indhold eller på anden vis indtaster information i kommentarfelter, blogs eller fællesskabsfora sponsoreret af eller tilknyttet MyFitnessPal. Bemærk, at vores fællesskabsfora er offentlige, så vi anbefaler, at du nøje overvejer, hvilke informationer og indhold du ønsker at lægge ud.

7. Når du tilgår tredjepartsprodukter og -tjenester

Vi kan give dig mulighed for at tilmelde dig og betale for tredjepartsprodukter og -tjenester eller på anden måde interagere med et andet websted, mobilapplikation eller internetsted (samlet kaldet "Tredjepartswebsteder") via vores tjenester, og vi kan indsamle personoplysninger, som du deler med tredjepartswebsteder via vores tjenester. Når vi gør det, vil vi give dig nærmere oplysninger om, hvordan vi bruger dine personoplysninger.

8. Når du skaber kontakt til os via sociale medier

Du kan vælge at aktivere, logge ind på eller tilmelde dig tjenesterne gennem forskellige sociale medier eller sociale netværkstjenester såsom Facebook ("Social netværkstjeneste" eller "SNS"). Når du opretter forbindelse ved brug af dine SNS-konti, kan vi indsamle personoplysninger, som du har givet til den pågældende SNS. Når du for eksempel logger ind med dine Facebook-oplysninger, kan vi med dit samtykke indsamle personoplysninger fra din Facebook-profil, der tillades i henhold til Facebooks vilkår for tjeneste, såsom din e-mailadresse, dit profilbillede og din venneliste. Vi bruger disse oplysninger til at levere, forbedre og personliggøre tjenesterne (f.eks. for at hjælpe med at sætte dig i forbindelse med eller foreslå venner i vores tjenester). Hvis du ikke ønsker at give os disse oplysninger, er du nødt til at ændre privatindstillingerne på din SNS-konto.

9. Når vi indsamler oplysninger fra tredjeparter eller offentligt tilgængelige kilder

Vi kan indhente visse oplysninger om dig fra tredjepartskilder, som kan hjælpe os med at levere og forbedre tjenesterne og målrette markedsføring og annoncering. Vi kan kombinere dine personoplysninger med oplysninger, vi modtager fra vores tjenester, andre brugere eller tredjeparter for at forbedre din oplevelse og tjenesterne.

10. Når vi bruger og/eller indsamler cookies, enheds-id'er, lokation, oplysninger fra omgivelserne og andre sporingsteknologier

Vi kan indsamle visse personoplysninger via cookies og andre teknologier såsom webbeacons, enheds-id'er, reklame-id'er, geoposition, HTML5 Local Storage, Flash-cookies og IP-adresser. Vi bruger browsercookies til forskellige formål, herunder cookies, der er strengt nødvendige for funktionaliteten, og cookies, der anvendes til personliggørelse, performance/analyser og annoncering. Afsnittet om Brug af cookies og enheds-id indeholder flere oplysninger og muligheder for at styre eller fravælge en bestemt dataindsamling eller -anvendelse.

11. Når vi samler eller centraliserer oplysninger

Vi samler og centraliserer personoplysninger og fitness- og wellnessdata med henblik på analyse, innovation og for at forbedre de tjenester, vi tilbyder vores kunder og slutbrugere.

12. Når vi linker dig til venner på tværs af platforme

Vores tjenester består i social deling og kommunikation med andre. Vi bruger dine personoplysninger til at muliggøre deling som beskrevet i tjenesterne, herunder at sætte dig i stand til at finde og linke til venner på tjenesterne.

13. Del indhold eller resultater, eller inviter venner

Med din tilladelse tilgår vi dine kontakter, så du kan dele indhold eller resultater, herunder videoer, med venner eller andre medlemmer, og invitere venner til at bruge tjenesterne.

14. Når vi giver dig geografisk relevante tjenester, tilbud eller annoncering

Vi kan bruge generelle lokationsdata til at levere tjenester til dig eller tilbud eller reklamer, der er relevante for din generelle lokation.

15. Når du beder os om at tilpasse vores tjenester

Vi bruger billeder, videoer eller andre data, som du giver os, til at tilpasse vores tjenester.

16. Når vi overholder lovkrav eller forpligtelser, retshåndhævelse samt hensynet til den offentlige sikkerhed (Lokationsspecifikke offentliggørelser kan være gældende)

Vi kan bruge personoplysninger med henblik på overholdelse af love, regulativer, retskendelser eller andre juridiske forpligtelser eller til at assistere med en undersøgelse, beskytte og forsvare vores rettigheder og ejendom eller tredjeparters rettigheder eller sikkerhed, håndhæve vores vilkår, denne fortrolighedspolitik eller aftaler med tredjeparter eller til kriminalitetsforebyggende formål.

Sådan kan vi videregive dine personoplysninger

Vi kan videregive dine personoplysninger til de formål, som er beskrevet i det foregående afsnit i denne fortrolighedspolitik, i afsnittet om lokationsspecifikke offentliggørelser, og på følgende måder:

1. Drift og forbedring af tjenester og brugeroplevelse

Internt til relevante afdelinger i MyFitnessPal med henblik på at levere og forbedre tjenester, til markedsføringsformål og til annoncering.

2. Til tjenesteudbydere og leverandører

Til forretningspartnere, markedsføringspartnere og leverandører til at levere, forbedre og personliggøre tjenesterne.

Bemærkning til Apple-brugere

For Apple-brugere deler vores iOS-mobilapps personoplysninger med tredjeparter som beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Vi træffer foranstaltninger til at sikre, at sådanne tredjeparter yder beskyttelse af personoplysninger, der er identiske med eller lig med dem, der kræves i henhold til denne fortrolighedspolitik og Apples retningslinjer for udviklere.

3. Til udbydere af sociale netværk

Til udbydere af sociale netværk, når vi bruger sociale netværkswidgets, knapper eller plug-ins i vores tjenester.

4. Til andre registrerede brugere af MyFitnessPal

Til andre brugere af tjenesterne i forbindelse med specifikke funktioner af social art. Derudover er alle oplysninger, som du poster eller videregiver i vores fælleskabsfora (for eksempel Facebook, sponsorerede sider på MyFitnessPal-bloggen), offentlige.

5. Til annoncering og markedsføring

Til reklame- og markedsføringspartnere med henblik på annoncering og markedsføring på MyFitnessPals vegne og på vegne af tredjeparter, herunder, men ikke begrænset til, Facebook.

6. Til visse analyser og forbedring

Til visse virksomheder med henblik på analyse og forbedring af tjenesterne.

7. Til interessebaseret annoncering

Til virksomheder, der er involveret i interessebaseret annoncering, herunder internettet, mobilapps og anden annoncering. Denne annoncering består af reklamer fra MyFitnessPal og tredjeparter, der er personaliseret og vises på vores websites og apps og via andre kanaler. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan oplysninger videregives med henblik på annoncering, i Interessebaseret annoncering.

8. Med henblik på overholdelse af loven, retshåndhævelse, samt hensynet til den offentlige sikkerhed (Lokationsspecifikke offentliggørelser kan være gældende)

Til retshåndhævende myndigheder, statslige myndigheder eller tilsynsmyndigheder, retsmyndigheder eller andre bemyndigede tredjeparter med henblik på at overholde love, regulativer, retskendelser eller andre juridiske forpligtelser eller at assistere med en undersøgelse, beskytte og forsvare vores rettigheder og ejendom eller tredjeparters rettigheder eller sikkerhed, håndhæve vores vilkår, denne fortrolighedspolitik eller aftaler med tredjeparter eller til kriminalitetsforebyggende formål.

9. I tilfælde af et faktisk eller påtænkt salg. (Lokationsspecifikke offentliggørelser kan være gældende)

Til potentielle eller faktiske købere, investorer eller efterfølgende enheder i forbindelse med en påtænkt eller faktisk omstrukturering af vores virksomhed, i forbindelse med finansiering, et salg eller anden transaktion, der involverer hel eller delvis afhændelse af vores virksomhed eller aktiver, bl.a. med henblik på at tillade due diligence for at kunne beslutte, om vi skal gå videre med en transaktion og for at opfylde krav om tilstrækkelig databehandlingspraksis og -sikkerhed.

Personer bosiddende i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Vores videregivelse er begrænset til situationer, hvor vi har tilladelse hertil i henhold til gældende europæiske og nationale databeskyttelseslove og -bestemmelser.

Retsgrundlag for behandling

Dette afsnit omhandler retsgrundlaget for behandlingen af dine oplysninger, hvis du er bosiddende uden for USA (i USA afgiver du typisk samtykke, når du får besked om denne fortrolighedspolitik i et link til websitet eller mobilapp). Nogle former for databehandling er beskrevet flere afsnit, da flere retsgrundlag kan være gældende afhængig af omstændighederne eller tjenesten.

I henhold til den gældende databeskyttelseslovgivning er MyFitnessPal, Inc. dataansvarlig for de personoplysninger, som du afgiver til os ("Dataansvarlig"). Som dataansvarlig behandler vi de personoplysninger om dig, som vi har gemt, i henhold til denne fortrolighedspolitik. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende behandlingen af dine personoplysninger, eller hvis du har spørgsmål angående denne fortrolighedspolitik, henviser vi til vores Lokationsspecifikke offentliggørelser for relevante kontaktoplysninger.

Note til personer bosiddende i EU: Du kan finde mere information om retsgrundlaget for databehandling i EØS Lokationsspecifikke offentliggørelser.

Vi indsamler og behandler dine personoplysninger til en lang række formål, der er beskrevet i denne fortrolighedspolitik. I visse tilfælde er der ikke behov for separat samtykke, herunder:

1. Til opfyldelse af en kontrakt

For at opfylde vores kontraktlige forpligtelser over for dig i forbindelse med tjenesterne, inklusive, men ikke begrænset til kontoregistrering, udførelse af ordrer, du har foretaget via tjenesterne (inklusive status for betaling), for at kontakte dig vedrørende eventuelle problemer med tjenesterne, når du bruger eller interagerer med en bærbar enhed eller anden tilsluttet enhed og i relation til lokationsbaserede tjenester (inklusive at levere geografisk relevante tjenester til dig), for at forbinde dig med venner på tværs af platforme, dele indhold eller resultater eller invitere venner, når du beder os om at tilpasse vores tjenester, hvor vi har brug for at indsamle personoplysninger fra tredjepartskilder, og når du tilgår tredjepartsprodukter og -tjenester, hvor vi indsamlede data fra tredjeparter eller offentligt tilgængelige kilder, eller for at samle og centralisere data for tjenesternes ydelser.

2. For at opfylde juridiske forpligtelser

For at overholde love, regulativer, retskendelser eller andre juridiske forpligtelser eller for at assistere med en undersøgelse.

3. Til legitime interesser

Til at drive vores forretning og levere tjenesterne, bortset fra ved udførelsen af vores kontraktlige forpligtelser over for dig for MyFitnessPals "legitime interesser" i henhold til gældende lov – medmindre den tilsidesættes af interesser eller grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder, der kræver beskyttelse af personoplysninger.

Eksempelvis omfatter følgende områder behandling, der er omfattet af legitime interesser, i henhold til gældende lovgivning:

  • Kommunikation. For at kommunikere med dig om tjenesterne, herunder for at give dig vigtige meddelelser om ændringer i vores Vilkår og også for at imødekomme dine anmodninger, forespørgsler og klager. Vi kan sende strengt nødvendige meddelelser, herunder e-mails, selvom du har fravalgt at modtage andre e-mails eller meddelelser fra MyFitnessPal. Disse typer af kommunikation kræver ikke samtykke. Vi behandler også dine personoplysninger til vores legitime interesser, når du kommunikerer med os, og når du tilmelder dig reklamemateriale, og vi ikke har bedt om dit samtykke i den henseende.

  • Besvarelse af dine anmodninger. For at besvare dine anmodninger om teknisk support, onlinetjenester, produktinformation eller enhver anden kommunikation, som du indleder. Dette inkluderer adgang til din konto for at efterkomme anmodninger om teknisk support.

  • Reklamemeddelelser. Vi behandler dine ikke-følsomme personoplysninger for at sende dig reklamemeddelelser og personaliseret markedsføring, herunder: når du kommunikerer med os eller tilmelder dig reklamemateriale, når du deltager i tilbud eller programmer, når du interagerer med vores onlinefællesskaber eller annoncering, for at tilbyde dig geografisk relevante tjenester, tilbud eller annoncering, når vi samler og centraliserer data, og når vi deler personoplysninger med tjenesteudbydere og leverandører.

  • Undersøgelser. For at tilsende dig undersøgelser i forbindelse med vores tjenester, medmindre de er af kommerciel art. I disse tilfælde kan du få tilsendt en undersøgelsesanmodning, hvis du har givet os dit samtykke til at modtage markedsføringsmeddelelser fra os.

  • Overholdelse af lovgivningen og den offentlige sikkerhed. For at assistere med undersøgelse af formodet ulovlig eller retsstridig aktivitet, herunder deling af oplysninger med andre instanser med henblik på forebyggelse af bedrageri, tab og kriminalitet. For at beskytte og forsvare vores rettigheder og ejendom eller tredjeparters rettigheder eller sikkerhed.

  • Forbedring og udvikling. For at udvikle, levere og forbedre vores tjenester og din oplevelse, bl.a. så du kan bruge samtlige vores tjenester (f.eks. behandling af ikke-følsomme personoplysninger i forbindelse med din brug af eller interaktion med en bærbar enhed eller anden tilsluttet enhed, der integreres med tjenesterne, når du tilgår tredjepartsprodukter og -tjenester, når vi indsamler, anvender eller på anden måde udnytter cookies, enheds-id'er, generelle lokationsdata, data fra omgivelserne og andre sporingsteknologier, når du opretter forbindelse til os via de sociale medier, når vi indsamler data fra tredjeparter eller offentligt tilgængelige kilder, når vi samler og centraliserer data, og når vi deler personoplysninger med vores tjenesteudbydere og leverandører). Til interne formål i forbindelse med visse former for forskning, analyse, innovation, testning, overvågning, kundekommunikation, risikostyring og administrative formål.

  • Håndhævelse af vilkår og varsel. At håndhæve vores vilkår eller denne fortrolighedspolitik eller aftaler med tredjeparter.

  • Fusion eller virksomhedsovertagelse. (Lokationsspecifikke offentliggørelser kan være gældende). For at støtte en påtænkt eller faktisk omstrukturering af vores virksomhed i forbindelse med finansiering, et salg eller anden transaktion, der involverer hel eller delvis afhændelse af vores virksomhed eller aktiver, bl.a. med henblik på at tillade due diligence for at kunne beslutte, om vi skal gå videre med en transaktion.

Samtykke som grundlag for behandling

I visse situationer vil vi bede om dit samtykke til at behandle dine personoplysninger. Du kan angive dit samtykke på mange måder, bl.a., hvis det er tilladt ved lov, ved at markere et felt (eller tilsvarende handling) for at angive dit samtykke, når (i) du giver os dine personoplysninger via vores tjenester eller en formular (herunder tilmelding til kampagner), eller (ii) registrerer dig eller opretter en konto hos os. Da lovgivningen om samtykke til indsamling og brug af personoplysninger er forskellige fra land til land, er kravene til samtykke også forskellige fra område til område. Vi kan anmode om dit samtykke til en række aktiviteter, herunder:

1. MyFitnessPal – Markedsføring og kommunikation

Vi kan bede om dit samtykke til at kontakte dig via e-mail eller push-meddelelser vedrørende andre tilbud, produkter, kampagner eller tjenester, som vi mener kan være interessante for dig og til andre markedsføringsformål.

2. Deling med tredjepartstjenester

Vi kan også bede om dit samtykke til at dele dine personoplysninger med visse tredjepartsforretningspartnere for at kunne tilbyde visse varer, tjenester eller programmer. For at tilbagekalde dit samtykke skal du gå til indstillingerne i den specifikke tredjepartstjenester og -app.

3. Tredjepartsmarkedsføring

Vi kan beder dig om dit samtykke til at videregive personoplysninger, så tredjeparter kan kontakte dig angående deres produkter, tjenester, kampagner eller tilbud. Dette vil typisk være i forbindelse med en sweepstake eller udfordring (dit samtykke til tredjepartsmarkedsføring er normalt ikke en forudsætning for deltagelse. For at tilbagekalde dit samtykke skal du gå til indstillingerne for den pågældende tredjepart.

4. Indsamling af id'er fra mobile enheder, reklame-id'er og data fra sensorer

Når du anvender vores mobilapps kan vi bede om dit samtykke til indsamling af disse (dette samtykke kan registreres på operativsystemniveau). For at ændre din samtykkestatus til disse oplysninger skal du gå til indstillingerne i mobilappen. Hvis du vælger ikke at afgive disse oplysninger, kan visse funktioner i tjenesterne være utilgængelige eller ikke fungere ordentligt.

5. Behandling af følsomme personoplysninger

Vi kan anmode om dit samtykke til at behandle følsomme personoplysninger. Websitet eller mobilappen kan kræve disse oplysninger for at levere tjenesterne, også når du bruger eller interagerer med en bærbar enhed eller anden tilsluttede enhed, der integreres med tjenesterne. Hvis du vælger ikke at afgive følsomme personoplysninger (f.eks. bestemte typer fitness- og wellnessdata) kan visse funktioner eller tjenester være utilgængelige eller ikke fungere korrekt.

6. Forskning

Vi kan anmode om dit samtykke til at anvende dine personoplysninger til forskningsformål. Vi kan også anmode om dit samtykke til at kontakte dig for at fastslå din interesse i at deltage i visse forskningsinitiativer og dele identificerende resultater. Til markedsanalyser kan vi stille spørgsmål på vegne af forretningspartnere og dele dit svar med forretningspartnere.

7. Annoncering

Vi bruger cookies, pixels (herunder e-mail-pixels), id'er fra mobile enheder og reklame-id'er, generelle lokationsdata, fitness- og wellnessdata, data om brug af apps eller tjenester fra bærbare enheder fra tredjeparter, tilsluttede enheder eller sensorer, der integreres med vores tjenester med henblik på interessebaseret annoncering og annoncering på tværs af apps og enheder. Samtykket til dette kan administreres på styresystemniveau.

8. Overførsel af data

Vi overfører data til USA og andre lande/regioner med henblik på behandling. Vi kan anmode om dit samtykke til denne overførsel. I andre tilfælde kan overførslen være begrundet i et andet retsgrundlag end samtykke.

9. Automatiseret behandling

Vi bruger muligvis automatisk behandling til at levere vores tjenester og komme med anbefalinger i forbindelse med bestemte tjenester. Denne behandling er strengt nødvendigt for at kunne yde visse tjenester (og er i nogle tilfælde selve tjenesten) og er ikke omfattet af samtykke. Anden automatiseret behandling er ubetydelig enten på grund af arten af dataene eller de beslutninger, der træffes eller anbefales, og samtykke er derfor ikke påkrævet. Ved automatiseret behandling, der er væsentlig og vedrører følsomme personoplysninger, vil vi dog først indhente dit samtykke inden deling eller brug af sådanne oplysninger. For undergruppen af automatiseret behandling, der indgår i reklameprofilering til målretning af reklamer, kan du ændre din samtykkestatus (for tjenester på websitet) ved at slå reklamecookies fra som beskrevet i afsnittet om Brug af cookies og enheds-id. Til mobilapps kan du ændre din samtykkestatus ved at aktivere indstillingen til begrænsning af reklamesporing eller tilsvarende indstilling som beskrevet i afsnittet om Brug af cookies og enheds-id.

10. Sådan muliggør du social deling og opretter forbindelse til os på sociale medier

Vores tjenester består i social deling og kommunikation med andre. Hvis du tilmelder dig disse tjenester, kan vi bede dig om dit samtykke til at anvende dine oplysninger til at muliggøre deling som beskrevet i tjenesten. Vi kan også bede om dit samtykke, når du opretter forbindelse til os via sociale medier.

11. Kampagner

Vi kan bede om din tilladelse til at bruge dine personoplysninger og fitness- og wellnessdata i forbindelse med særlige tilbud, begivenheder, sweepstakes og andre kampagner. Vi kan bruge de personoplysninger, vi indsamler i forbindelse med kampagner, til at administrere kampagnen, kontrollere identitet og alder og kommunikere med dig om kampagnen.

Indstillinger for deling på sociale medier

Vores tjenester har fire delingsindstillinger: Privat, offentlig, kun venner og låst med en nøgle. MyFitnessPal er designet til at hjælpe dig med din fitness- og wellnessrejse. Du kan således selv styre, hvilke personoplysninger du deler, og hvem du deler dem med. Vi anbefaler dig at justere indstillingerne for deling til bedst muligt at opfylde dine målsætninger og dit tryghedsniveau, når det kommer til deling. Af hensyn til beskyttelsen af dine personoplysninger, har vi angivet nogle standardindstillinger for deling.

Standarddelingsindstillinger

  • "Physical Stats" (Fysisk statistik), "Diary" (Dagbog) og "Community Social Data" (Sociale data for fællesskaber) er indstillet som Privat. "Privat" betyder, at de ikke deles med venner eller andre medlemmer. Du kan ændre denne standardstatus for nogle af dine fysiske statistikker. Oplysninger, der som standard er "private", omfatter f.eks. din højde, vægt og dit BMI.

  • **"Activity" (Aktivitet)**er angivet som Kun venner. "Kun venner" betyder synlig for dine venner i deres nyheder, men ikke delt med andre medlemmer. Du kan ændre denne standardstatus, hvis du ønsker det. Oplysninger, der er angivet som "Kun venner", omfatter som standard f.eks. venskaber, kommentarer til nyheder, afsluttede maddagbøger og afsluttede træninger.

  • "Forum Posts" (Forumindlæg) er Offentlig. "Offentlig" betyder synlig for alle, der bruger tjenesten.

  • Opslagsoplysninger ("Let my friends find me" (Lad mine venner finde mig) og "Profile" (Profil)) er angivet som Offentlig. "Let my friends find me" (Lad mine venner finde mig) gør det muligt for personer at se, at du er på MyFitnessPal, og nemt at tilføje dig som ven (dvs. at din konto er synlig via e-mailadresse). Vi mener, at social motivation hjælper dig med at nå dine mål hurtigere, og at gøre det muligt for dine venner at finde dig er afgørende for denne oplevelse. "Profile" (Profil)-oplysninger og -billede er kun synlige for MyFitnessPal-medlemmer, der er logget på (alder er som standard privat på et medlems profil). Hvis du indstiller hele din konto som privat, vil dine opslagsoplysninger ikke længere være tilgængelige for dine venner, så de kan finde dig (medmindre du på anden måde angiver dette ønske inden for tjenesterne).

Ændring af dine indstillinger for deling

Oplysninger om, hvordan du opdaterer dine delingsindstillinger og standardindstillinger for vores tjenester er beskrevet under standard for deling.

NB: Når du deler oplysninger fra vores tjenester eksternt med en SNS, er de oplysninger, du poster, reguleret af dennes Fortrolighedspolitik og indstillinger.

Interessebaseret annoncering

Interessebaseret annoncering er annoncering, der er målrettet til dig baseret på din webbrowsing og appforbrug over tid og på tværs af websites eller apps. Vores annonceringspraksis omfatter også oprettelse og brug af "målgruppesegmenter." Du har mulighed for at begrænse brugen af oplysninger til interessebaseret annoncering og for at fravælge interessebaserede reklamer. Afhængigt af hvorfra du får adgang til vores website, kan du også blive bedt om at give samtykke til brugen af cookies, herunder reklamecookies. Yderligere oplysninger om målgruppesegmenter og vores muligheder i forhold til interessebaseret annoncering kan ses nedenfor.

  • Målgruppesegmenter. Vi videregiver forskellige typer af oplysninger med henblik på interessebaseret annoncering, herunder til tredjeparts, interessebaseret annoncering. Denne behandling omfatter brug af personoplysninger for at oprette målgruppesegmenter. Disse målgruppesegmenter gøres derefter tilgængelige for interessebaseret annoncering, herunder tredjepartsannoncering, på MyFitnessPals onlineejendom. Målgruppesegmenterne er baseret på besøg på websitet, data om brug af app, fitness- og wellnessdata, købsadfærd online og offline, interaktion med vores reklamer og markedsførings-e-mails, lignende typer af information og, i visse tilfælde, data fra tredjeparter.

    Bemærk vedr. USA: Målgruppesegmenterne gøres tilgængelige for interessebaseret annoncering for tredjepartsannoncering, på MyFitnessPals tjenester.

  • Fravalg, valg og kontrol i forhold til interessebaseret annoncering. For al interessebaseret annoncering beskrevet ovenfor, inklusive segmenter, kan du vælge ikke at få dine oplysninger brugt til at målrette og give dig interessebaseret annoncering – herunder reklamer fra tredjeparter – uanset hvor sådanne reklamer måtte blive vist. Disse fravalg kræver, at strengt nødvendige cookies ikke blokeres af indstillingerne i din webbrowser. Vi støtter selvregulerende principper for online adfærdsmæssig reklame for Digital Advertising Alliance i USA, Canadian Digital Advertising Alliance i Canada, og European Digital Advertising Alliance i EU. Hvis du bor i USA, Canada eller den Europæiske Union, kan du besøge Ad Choices (USA), Your Ad Choices (Canada) eller Your Online Choices (EU) for at finde et passende sted at fravælge interessebaseret annoncering hos deltagende parter for hvert område. Disse websites indeholder også detaljerede oplysninger om, hvordan interessebaseret annoncering virker. Fravalg betyder ikke, at du ikke længere modtager annoncering fra os, eller når du bruger internettet. Det betyder blot, at de indsamlede oplysninger fra vores websted ikke vil blive brugt til interessebaseret annoncering, og at de reklamer, du ser vist på websteder, ikke vil blive tilpasset dine interesser.

    Mobilapp. Du kan fravælge interessebaseret annoncering på mobile enheder ved at aktivere begrænsning af reklamesporing eller tilsvarende funktion i din mobile platform. Der vil blive sendt et signal til os og til tredjeparter om, at dine data ikke skal bruges til interessebaseret annoncering.

Afsnittet om Brug af cookies og enheds-id indeholder yderligere muligheder for at styre brugen af særlige typer af cookies, herunder reklamecookies. Du kan bruge vores til/fra-funktion for "reklamecookies" i disse indstillinger til at forbyde indsamling og brug af personoplysninger i cookies til interessebaseret annoncering.

Styring af indstillinger og tilbagetrækning af samtykke

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage med fremtidig virkning og uden at påvirke lovligheden af behandlingen af dine personoplysninger på baggrund af det samtykke, du afgav, inden du trak det tilbage, og udføre andre kontroller i forbindelse med website- og onlinedataindsamling, interessebaseret annoncering, dine kommunikationsindstillinger samt apppræferencer. Indsamling og brug af personoplysninger kan være påkrævet for, at tjenesterne fungerer.

Vi har forskellige metoder til, hvordan du kan administrere dine indstillinger:

Brug af cookies og kontroller

Cookies tjener en lang række formål. Cookies er små stykker data, der er gemt i din webbrowser, og som sendes til websites for at huske din browser over tid og skelne den fra andre brugere. Cookies bruges til at personliggøre din weboplevelse og til sikkerhed, analyse, markedsføring og interessebaseret annoncering. Vores cookies placeres og læses af vores webservere, mens andre cookies placeres og læses af andre virksomheders webservere. Oplysninger om bestemte cookies kan findes på vores website via linket AdChoices. Du kan blokere og styre cookies ved hjælp af oplysningerne i dette afsnit. Hvis du blokerer alle cookies, vil visse funktioner på vores website ikke fungere.

Én måde at betragte cookies på er ud fra deres funktion. Følgende indstillinger styrer vores brug af browsercookies, brug af IP-adressen til sporing, samt indsamling og brug af data til cookiebaseret, interessebaseret annoncering.

[ IND ] Nødvendige cookies. Disse strengt nødvendige cookies bruges til kernefunktionalitet og genkender, når du er logget på, er nødvendige af hensyn til sikkerheden og håndhæver dine privatlivsindstillinger. Uden disse cookies kan visse funktioner på vores website svigte. Du kan blokere disse cookies i dine browserindstillinger.

[ IND / UD ] Funktionelle cookies. Disse cookies er med til at forbedre vores website, fordi de giver os en forståelse af, hvordan websitet bruges og fungerer. Disse cookies indeholder analyser og måling.

[ IND / UD ] Reklamecookies. Disse cookies hjælper os og andre parter med at tilpasse reklamer, der vises for dig på tjenesterne samt på andre websites. Hvis disse cookies er aktiveret, vil de gøre det muligt for tredjeparter, der er engageret i interessebaseret annoncering på vores website, også at genkende din browsersoftware på andre websites.

Brug af IP-adresse

En IP-adresse refererer til en identifikator, der er tildelt af et netværk til en computer, mobilenhed, Internet of Things (IoT)-enhed eller en routing-enhed. I denne fortrolighedspolitik omfatter IP-adresser "offentlige" IP-adresser, som f.eks. IP-adressen til en hjemmerouter, der er synlig på internettet, samt "lokale" IP-adresser, der er IP-adresser tildelt til computere og mobile enheder "bag" en router (f.eks. en hjemmerouter). Vores annoncerings- og analysepartnere kan bruge IP-adresser til at gruppere eller koordinere enheder med henblik på analyse, sikkerhed og bekæmpelse af svig, interessebaseret annoncering, målretning af reklamer, reklametilskrivning og begrænsning af reklamefrekvens.

Du kan vælge, at IP-adressen ikke skal bruges til annoncering eller analyser ved at bruge cookiekontrollerne for "Reklamecookies" og "Funktion/Analyser" ovenfor.

Brug af webpixels eller beacons

Pixels er ekstremt små billedfiler, som ved indlæsning i din webbrowser får browseren til at foretage en netværksforespørgsel til den part, der svarer til en pågældende pixel. Hvis den pågældende parts cookies aktuelt er gemt i din browser, vil disse cookies blive sendt med anmodningen. Beacons kan bruges på websider til reklame eller til at bekræfte åbningen af en markedsførings-e-mail. Når de bruges sammen med cookies til interessebaseret annoncering, kan ovenstående cookiekontroller bruges til at styre det formål, hvortil de anvendes.

HTML5 Local Storage

HTML5 Local Storage i browseren er forskellig fra cookies, men kan anvendes til samme formål (at parre et sporings-id til en bestemt webserver med din webbrowser, så webserveren kan identificere din webbrowser over tid). Du kan styre det formål, hvortil HTML5 Local Storage bruges, ved hjælp af ovennævnt cookiekontroller.

Interaktion på sociale medier og widgets

Widgets for sociale netværk, knapper og plug-ins på vores website overfører passivt data vedrørende et socialt netværks medlemmer til det sociale netværk, selv når der ikke klikkes på en knap. Disse teknologier kan gøre det muligt for et socialt netværk (f.eks. Facebook) at identificere sine medlemmer personligt og få kendskab til websider, som medlemmerne har besøgt. Dette gælder, uanset hvor knapper for sociale netværk integreres, eller hvor knappen "klikkes" eller "trykkes på". Hvis du er medlem af et socialt netværk eller bruger disse kategorier af webtjenester, bør du gennemgå privatlivspolitikkerne for disse tjenester for at forstå arten af de data, de indsamler, og hvilke eventuelle muligheder tjenesten giver for at styre, hvordan data indsamles og bruges. Hvis du deaktiverer reklamecookies, vil den passive sporing, der er forbundet med disse knapper, blive blokeret på vores sites.

Reklame-id'er, lokations- og sensordata på mobile enheder og brug af data fra in range-enheder

Vores tjenester kan fremsende enheds-id'er, generelle lokationsdata og data fra sensorer til os og vores partnere, herunder vores annoncepartnere.

  • Enheds-id'er indeholder id'er, som er tilknyttet din mobiltjenesteudbyder, som f.eks. IMEI, MEID, IMSI, platformspecifikke id'er, som f.eks. Android ID, Google AID og Apples IDFA samt id'er, som er en del af din enheds hardware, f.eks. Wi-Fi MAC-adresse og serienummer. Præcis hvilke enheds-id'er, der overføres, afhænger af din mobilenhedsplatform og version af styresystemet.

  • Generelle lokationsdata. Vores tjenester kan sende generelle lokationsdata. Generelle lokationsdata kan indhentes fra GPS-tjenester, triangulering med mobiltelefonmaster eller kendt lokalitet af nærliggende Wi-Fi-adgangspunkter.

  • Data fra sensorer og in range-enheder. Vores apps og tjenester kan også indsamle id’er og netværksadresser (herunder IP-adresser, MAC-adresser og SSID'er) fra andre in range-enheder og netværkstilsluttede enheder og Wi-Fi-adgangspunkter.

  • Sådan bruger vi mobilenhedsdata. Vi kan bruge enheds-id'er, coarse location-data og generelle lokationsdata samt data fra sensorer, herunder det lokale netværk (sammen med data for brug af apps og fitness- og wellnessdata) til absolut nødvendige formål, til at forbedre vores apps og analyser, personliggørelse og indstillinger samt interessebaseret annoncering på tværs af apps og enheder.

Tilbagetrækning af dit samtykke til brug af dine mobile enheds-id'er til analyse- og annonceringsformål

Hvis du aktiverer begrænsning af reklamesporing, fravalg af personliggørelse af reklamer eller tilsvarende indstillinger fra din mobile enhed, sendes der et signal til os og eventuelle tredjeparter, som vi bruger. Når dette signal modtages af MyFitnessPal eller tredjeparter, kommunikerer det dit valg af, at enheds-id'er ikke skal bruges til annoncerings- eller analyseformål. Vi respekterer signalet og kræver, at vores tredjepartsannoncerings- og analysepartnere gør det samme.

I det omfang vores app personliggør funktionalitet for dig, kan du ændre disse indstillinger i appen eller nulstille til standardindstillingerne ved at slette og geninstallere appen.

Ændring af samtykkeindstillinger vedrørende kommunikationspræferencer 

Samtykke til kommunikation via e-mail: Når du har tilmeldt dig meddelelser via e-mail, kan du vælge at afmelde dig ved hjælp af afmeldingslinket, der er indeholdt i alle reklame-e-mails, vi sender til dig. Bemærk, at hvis du afmelder "alle mails", betyder det "alle mails bortset fra strengt nødvendige e-mails." Du vil stadig modtage e-mailmeddelelser fra os, hvis de er strengt nødvendige for at levere tjenesterne eller for at bekræfte eller godkende en transaktion, genoprette konti osv.

Push-meddelelser på mobile enheder: Du kan styre, hvilken type af push-meddelelser du modtager fra MyFitnessPal, ved at ændre indstillingerne i appen. For mere information om, hvordan du opdaterer dine indstillinger for push-meddelelser til vores tjenester, skal du navigere hertil. Du kan også indstille din mobilenhed til ikke at tillade push-meddelelser fra os.

Overførsel af dine personoplysninger til andre lande

De personoplysninger, som MyFitnessPal behandler, og alle associerede tjenester og systemer, herunder registrering, er lokaliseret på servere i USA. Hvis du befinder dig uden for USA, skal du være opmærksom på, at de personoplysninger, som vi indsamler, vil blive behandlet og opbevaret i USA (databeskyttelses- og fortrolighedslovgivningen i USA kan have et lavere beskyttelsesniveau end i dit land/område).

Ved at bruge vores tjenester og indsende dine personoplysninger accepterer du at overføre, lagre og/eller behandle dine personoplysninger i USA. Hvis det viser sig nødvendigt, vil vi anmode om dit udtrykkelige samtykke som beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

Opbevaring af data

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe du har en konto, eller så længe det er nødvendigt for at levere vores tjenester til dig. Vi beholder også dine personoplysninger, hvis det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser, løse konflikter og håndhæve vores aftaler.

Hvis vi ikke længere har brug for til at behandle dine personoplysninger til de formål, der er anført i denne fortrolighedspolitik, sletter vi dine personoplysninger fra vores systemer.

Når det er tilladt, vil vi også slette dine personoplysninger efter dine anvisninger for at slette din konto. Oplysninger om, hvordan du foretager en anmodning om sletning, kan findes her eller ved at kontakte vores Support Team.

Hvis du har spørgsmål om vores dataopbevaringspraksis, eller hvis du gerne vil anmode om sletning, kan du kontakte os via vores Support Team.

Sikkerhed

Vi træffer tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte mod uautoriseret eller ulovlig behandling af personoplysninger og mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, tab, ændring, uautoriseret videregivelse af eller adgang til personoplysninger. Vær opmærksom på, at vi ikke helt kan undgå sikkerhedsrisici i forbindelse med opbevaring og videregivelse af personoplysninger.

Links til andre websites. Vær opmærksom på, at denne fortrolighedspolitik ikke gælder for virksomheder, vi ikke ejer eller styrer, eller personer, vi ikke har ansat eller leder. Vores tjenester kan angive et link eller på anden måde give adgang til tredjepartswebsites. Vi indsætter disse links alene for nemheds skyld. Vi har ingen kontrol over, gennemser ikke og er ikke ansvarlige for tredjepartswebsites, deres indhold, varer eller tjenester, der er tilgængelige via tredjepartswebsites. Vores fortrolighedspolitik gælder ikke tredjepartswebsites og eventuelle oplysninger, som du afgiver til sådanne websites, er dit eget ansvar. Vi anbefaler, at du gennemlæser fortrolighedspolitikken for tredjepartswebsites, som du interagerer med.

Børn

Vi indsamler ikke bevidst personoplysninger online fra personer under 18 år. Hvis du bliver opmærksom på, at et barn har givet os personoplysninger uden forældrenes samtykke, beder vi dig kontakte os gennem vores Support Team. Hvis vi bliver opmærksomme på, at en person under 18 år har givet os personoplysninger uden forældrenes samtykke, vil vi sørge for, at de bliver fjernet, og personens konto bliver annulleret.

Sådan kan du kontakte os

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller bekymringer om måden, hvorpå vi håndterer dine personoplysninger, kan du kontakte os gennem vores Support Team eller skrive til os på:

MyFitnessPal, Inc.
ATTN: Privacy/Legal
135 Townsend Street
San Francisco, CA 94107, USA

Du kan også til vores Lokationsspecifikke offentliggørelser for at finde en kontaktperson for den databeskyttelsesansvarlige i dit område, hvis det er relevant.

Lokationsspecifikke offentliggørelser

Personer bosiddende i Argentina

Du har ret til at få adgang til dine personoplysninger med højst seks måneders mellemrum helt gratis (medmindre der er bevis for en legitim interesse i at få adgang til dine personoplysninger i kortere perioder, som fastsat i § 14, stk. 3, i lov nr. 25.326).

Vi opfordrer dig til at kontakte os direkte, så vi kan hjælpe dig med at løse dine problemer. Ikke desto mindre har du ret til at indgive en klage til Agency of Access to Public Information (agenturet for adgang til offentlige oplysninger) i dets funktion som kontrolorgan med ansvar for håndhævelse af lov nr. 25.326.

Personer bosiddende i Australien

MyFitnessPal sørger for at opdatere dine personoplysninger, så de er korrekte. Hvis du bor i Australien, kan du anmode om adgang til eller berigtigelse af de personoplysninger, som vi har indsamlet om dig. For at få adgang til dine personoplysninger bedes du kontakte os gennem vores Support Team eller på ovenstående adresse. Vi kan opkræve betaling for denne tjeneste og vil efterkomme rimelige anmodninger hurtigst muligt, og under alle omstændigheder inden for de frister, der er fastsat ved lov.

Hvis du har klager vedrørende vores behandling af dine personoplysninger, bedes du kontakte vores Support Team eller skrive til os på ovenstående adresse med en detaljeret beskrivelse af klagen. UA reagerer på klager hurtigst muligt og under alle omstændigheder inden for de frister, der er fastsat ved lov.

Personer bosiddende i Brasilien

Retsgrundlag for behandling

Vi kan være afhængige af samtykke og/eller et andet gyldigt retsgrundlag til behandling af dine personoplysninger. Dette retsgrundlag kan omfatte: den registeransvarliges eller tredjemands legitime interesser, den dataansvarliges overholdelse af en retlig eller forskriftsmæssig forpligtelse, kontraktens gennemførelse, regelret udøvelse af rettigheder i retssager, administrative procedurer eller voldgiftssager.

Sådan udøver du dine rettigheder

MyFitnessPal sørger for at opdatere dine personoplysninger, så de er korrekte. Hvis du bor i Brasilien, har du i henhold til databeskyttelsesforordningen visse rettigheder til de personoplysninger, som vi har indsamlet om dig. For at udøve dine rettigheder til dine personoplysninger bedes du kontakte os gennem vores Support Team eller på ovenstående adresse. Din anmodning vil blive efterkommet uden omkostninger, og vi vil efterkomme rimelige anmodninger hurtigst muligt og under alle omstændigheder inden for de tidsfrister, der er fastsat ved lov.

Du har følgende rettigheder:

  • Ret til bekræftelse af eksistensen af behandling af personoplysninger: Du har ret til at bede os om en bekræftelse på, om vi behandler dine personoplysninger.

  • Ret til adgang til dine personoplysninger: Du har ret til at anmode om adgang til personoplysningerne og relaterede oplysninger om behandlingen af dem (f.eks. formålet med behandlingen eller kategorierne af personoplysninger), der er underlagt drifts- og forretningshemmelighed.

  • Ret til rettelse af ufuldstændige, unøjagtige eller forældede oplysninger: Du har ret til at få personoplysninger berigtiget i henhold til lovgivningen.

  • Ret til anonymisering, blokering eller sletning af unødvendige eller uforholdsmæssigt omfattende oplysninger eller oplysninger, der behandles ulovligt. Anonymisering henviser til brugen af rimelige og tilgængelige tekniske midler på behandlingstidspunktet, hvorved dataene mister muligheden for direkte eller indirekte tilknytning til dig.

  • Ret til dataportabilitet: Du har ret til i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format at modtage personoplysninger om dig selv, som du har givet til os, og du har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig. Dette gælder også direkte overførsel, hvis det er teknisk muligt, undtagen for de oplysninger, der allerede er blevet anonymiseret af os.

  • Ret til sletning: Du har ret til at bede os om at slette dine personoplysninger i henhold til lovgivningen. Denne ret kan udøves, når du trækker det samtykke tilbage, som behandlingen er baseret på. Bemærk, at vi kan opbevare en begrænset mængde data i en periode – herunder i situationer, hvor lagring af oplysningerne er tilladt i henhold til lovgivningen og eller påkrævet i henhold til lovgivningen.

  • Ret til oplysninger om offentlige og private enheder, som MyFitnessPal har delt data med gennem kommunikation, formidling, international overførsel, sammenkobling af personoplysninger eller fælles behandling af banker med personoplysninger med dem.

  • **Ret til oplysninger **om muligheden for at nægte samtykke og følgerne af en sådan nægtelse

  • Ret til at trække samtykke tilbage: Du har ret til at trække dit samtykke til vores behandling af dine personoplysninger tilbage, som loven tillader, og hvor grundlaget for behandling var baseret på dit samtykke.

  • Ret til indsigelse: Når retsgrundlaget for behandling af dine data er andet end samtykke, kan du gøre indsigelse mod behandlingen, når den ikke er i overensstemmelse med loven.

  • Ret til at gennemgå beslutninger om automatiseret behandling: Du har ret til at gennemgå beslutninger, der udelukkende er truffet på grundlag af automatiseret behandling af personoplysninger, og som påvirker dine interesser. Dette omfatter beslutninger, der har til formål at definere din personlige, professionelle, forbruger- eller kreditprofil.

Ændringer til denne fortrolighedspolitik.

Med henblik på at forbedre vores tjenester kan det fra tid til anden være nødvendigt at ændre denne fortrolighedspolitik. Vi forbeholder os derfor retten til at ændre denne fortrolighedspolitik i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. Besøg vores website med mellemrum for at få oplysninger om opdateringer til denne fortrolighedspolitik.

Sådan kontakter du os.

Hvis du har spørgsmål, kommentarer, bekymringer eller har brug for at udøve dine rettigheder, kan du kontakte os gennem vores Support Team.

Personer bosiddende på det kinesiske fastland

Sådan kontakter du os

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller bekymringer om måden, vi håndterer dine personoplysninger på, kan du kontakte vores Support Team eller skrive til os på:

MyFitnessPal, Inc.
ATTN: Privacy/Legal
135 Townsend Street
San Francisco, CA 94107, USA

Dataoverførsel

Personoplysninger, der indsamles på det kinesiske fastland, vil hovedsageligt blive gemt på det kinesiske fastland. Vi leverer imidlertid tjenester via ressourcer og servere placeret over hele verden (herunder i USA), hvilket betyder, at dine personoplysninger kan blive overført til eller tilgået i et andet land/område uden for det kinesiske fastland. Databeskyttelses- og fortrolighedslovgivningen og -principperne i disse lande/områder har muligvis ikke samme beskyttelsesniveau som på det kinesiske fastland. Under disse omstændigheder vil MyFitnessPal fortsætte med at beskytte dine personoplysninger i overensstemmelse med, hvad der forventes i henhold til lovgivningen på det kinesiske fastland (f.eks. indhenter vi dit samtykke til at overføre dine personoplysninger eller anonymisere disse inden overførsel).

Tilbageholdelse af oplysninger

Du kan vælge ikke at forsyne MyFitnessPal med dine personoplysninger. Hvis du imidlertid vælger ikke at afgive dine personoplysninger, kan du muligvis ikke få adgang til det komplette udvalg af tjenester.

Personer bosiddende i Colombia

Sådan udøver du dine rettigheder

MyFitnessPal sørger for at opdatere dine personoplysninger, så de er korrekte. Du har visse rettigheder til de personoplysninger, vi har indsamlet om dig. For at udøve dine rettigheder til dine personoplysninger bedes du kontakte os gennem vores Support Team eller på nedenstående adresse. Vi reagerer på rimelige anmodninger hurtigst muligt og under alle omstændigheder inden for de tidsfrister, der er fastsat ved lov.

  • Ret til adgang til dine personoplysninger: Du har ret til gratis at få adgang til dine personoplysninger, som behandles af os.

  • Ret til at kende, opdatere og rette dine personoplysninger: Du har ret til at få rettet dine personoplysninger, som loven tillader.

  • Ret til at anmode om bevis for dit samtykke: Du har ret til at anmode om bevis for det samtykke, vi har fået til behandling af dine personoplysninger, hvor der kræves samtykke til at behandle oplysningerne.

  • Ret til at trække dit samtykke tilbage eller anmode om, at dine personoplysninger tilbageholdes: Du har ret til at trække dit samtykke tilbage eller anmode om, at vi tilbageholder dine personoplysninger, som loven tillader.

  • Ret til at indgive klager: Du har ret til at indgive klager for Superintendency of Industry and Commerce (SIC) for enhver form for krænkelse af privatlivets fred.

Yderligere brug af personoplysninger

Yderligere brug af dine personoplysninger, som ikke er beskrevet i nærværende fortrolighedspolitik, vil kun finde sted som påkrævet ved lov, eller når vi har fået dit forudgående, udtrykkelige og informerede samtykke.

Sådan kontakter du os eller vores Privacy Office

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller bekymringer om måden, hvorpå vi håndterer dine personoplysninger, kan du kontakte os gennem vores Support Team eller skrive til os på:

MyFitnessPal, Inc.
ATTN: Privacy/Legal
135 Townsend Street
San Francisco, CA 94107, USA

Personer bosiddende i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde og Det Forenede Kongerige

Hvis du vælger ikke at levere personoplysninger

Du kan vælge ikke at forsyne MyFitnessPal med dine personoplysninger. Hvis du imidlertid vælger ikke at afgive dine personoplysninger, kan du muligvis ikke få adgang til det komplette udvalg af tjenester.

Sådan udøver du dine rettigheder

MyFitnessPal sørger for at opdatere dine personoplysninger, så de er korrekte. Hvis du bor i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, har du visse rettigheder til de personoplysninger, som vi har indsamlet om dig. For at udøve dine rettigheder til dine personoplysninger bedes du kontakte os gennem vores Support Team eller på MyFitnessPal, Inc. 135 Townsend Street Attention: Privacy/Legal San Francisco, CA 94107, USA. Med forbehold for gældende lovgivning og under særlige omstændigheder kan vi opkræve betaling for denne tjeneste og vil efterkomme rimelige anmodninger hurtigst muligt, og under alle omstændigheder inden for de frister, der er fastsat ved lov.

Du har følgende rettigheder:

  • Ret til adgang til dine personoplysninger (Art. 15 i GDPR): Du har ret til at få vores bekræftelse på, om vi behandler dine personoplysninger, samt adgang til personoplysningerne og tilknyttede oplysninger vedrørende denne behandling (f.eks. formålene med behandlingen eller kategorierne af de involverede personoplysninger).

  • Ret til berigtigelse (Art. 16 i GDPR): Du har ret til at få dine personoplysninger berigtiget, hvis de er unøjagtige, og til at få ufuldstændige personoplysninger om dig rettet, som loven tillader.

  • Ret til sletning (Art. 17 i GDPR): Du har ret til at bede os om at slette dine personoplysninger i henhold til lovgivningen. Denne ret kan blandt andet udøves: (i) hvis dine personoplysninger ikke længere er nødvendige til at opfylde de formål, hvortil de blev indsamlet eller på anden vis behandlet, (ii) hvis du trækker det samtykke, der er grundlaget for behandlingen, jf. artikel 6, stk. 1, litra (a), eller artikel 9, stk. 2, litra (a) i GDPR, tilbage, og der er ikke et andet retsgrundlag for behandlingen, (iii) hvis du gør indsigelse mod behandlingen i henhold til artikel 21, stk. 1 i GDPR, og der ikke foreligger nogen legitime grunde til behandlingen, som går forud for indsigelsen, eller du gør indsigelse mod behandlingen i medfør af artikel 21, stk. 2 i GDPR, eller (iv) hvis dine personoplysninger er blevet behandlet ulovligt.

  • Ret til begrænsning af behandling (Art. 18 i GDPR): Du har ret til at opnå begrænsning af behandling, hvis et af følgende forhold gør sig gældende: (i) når rigtigheden af dine personoplysninger bestrides, (ii) når behandlingen er ulovlig, og du modsætter dig sletning af dine personoplysninger og i stedet anmoder om, at anvendelse heraf begrænses, eller (iii) du har gjort indsigelse mod behandlingen i medfør af artikel 21, stk. 1, i GDPR, i perioden, mens det kontrolleres, om MyFitnessPals legitime interesser går forud for dine legitime interesser.

  • Ret til dataportabilitet (Art. 20 i GDPR): Du har ret til i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format at modtage personoplysninger om dig selv, som du har givet til os, og du har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig. Dette gælder også direkte overførsel, hvis det er teknisk muligt, og som loven tillader.

  • Ret til indsigelse (Art. 21 i GDPR): Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger i henhold til lovgivningen. Denne ret er begrænset til behandling baseret på artikel 6, stk. 1, litra (e) eller (f) i GDPR, herunder profilering baseret på disse bestemmelser. Herefter må vi ikke længere behandle dine personoplysninger, medmindre vi kan påvise vægtige legitime grunde til behandlingen, der går forud for dine interesser, rettigheder og frihedsrettigheder, eller behandlingen er nødvendig for, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares. Desuden har du ret til at gøre indsigelse til enhver tid mod behandling af personoplysninger til direkte markedsføringsformål.

Sådan kan vi videregive dine personoplysninger

GDPR og de nationale love i EU-medlemsstater, der implementerer GDPR, tillader kun deling af personoplysninger vedrørende brugere, der er bosiddende i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, med tredjeparter under visse omstændigheder. Hvis du bor i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, deler vi kun dine personoplysninger som beskrevet i vores fortrolighedspolitik under overskriften "Sådan kan vi videregive dine personoplysninger", hvis vi har tilladelse til at gøre det i henhold til gældende europæiske og nationale databeskyttelseslove og forordninger.

Sundhedsdata

Visse fitness- og wellnessdata, som vi indsamler, kan betragtes som personlige sundhedsdata i henhold til GDPR og dens fortolkning af de europæiske tilsynsmyndigheder for databeskyttelse, hvis de registreres over en længere periode. Vi behandler denne type oplysninger for at give dig yderligere oplysninger, som du kan indarbejde i din evaluering af dine fremskridt hen imod dine fitness- og wellnessmål. De bør dog ikke betragtes som professionelle lægelige råd og er ikke beregnet til at blive anvendt til diagnostiske formål.

Overførsel af dine personoplysninger til andre lande

De personoplysninger, som MyFitnessPal behandler, og alle associerede tjenester og systemer, herunder registrering, er lokaliseret på servere i USA. Hvis du befinder dig uden for USA, skal du være opmærksom på, at de personoplysninger, som vi indsamler, vil blive behandlet og opbevaret i USA (databeskyttelses- og fortrolighedslovgivningen i USA kan have et lavere beskyttelsesniveau end i dit land/område).

For at kunne bruge vores tjenester kan vi kræve, at du accepterer overførsel, lagring og/eller behandling af dine personoplysninger i USA. I andre situationer, hvor personoplysninger overføres uden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) eller Det Forenede Kongerige, benytter MyFitnessPal andre mekanismer til international dataoverførsel, herunder de af Europa-Kommissionen godkendte standardkontraktbestemmelser og samtykke. Du har ret til at anmode om en kopi af den relevante foranstaltning eller yderligere oplysninger ved at kontakte os gennem vores Support Team eller på MyFitnessPal, Inc. 135 Townsend Street Attention: Privacy/Legal San Francisco, CA 94107, USA.

Markedsføringskommunikation

Når vi er juridisk forpligtet til det, vil vi bede om dit samtykke, før vi giver dig reklamematerialer eller information. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke (dette påvirker ikke behandlingen af dine personoplysninger, der gennemføres indtil tilbagekaldelse). Hvis du ikke længere ønsker at modtage reklamemateriale eller lignende, kan du til enhver tid framelde dig som beskrevet i afsnittet Ændring af samtykkeindstillinger vedrørende kommunikationspræferencer.

Retsgrundlag for behandling i henhold til GDPR

I dette afsnit beskrives retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger, som krævet i henhold til art. 13 og 14 i GDPR:

  • Når du opretter en konto eller interagerer med vores tjenester, er en sådan behandling nødvendig af hensyn til udførelsen af vores tjenester, jf. art. 6, stk. 1, litra (b) i GDPR.

  • Når du indtaster fitness- og wellnessdata på vores tjenester: Ved følsomme data (herunder sundhedsdata og biometriske data) som defineret i GDPR, behandler vi disse data på grundlag af dit forudgående samtykke, jf. art. 9, stk. 2, litra (a) i GDPR.

  • Når du bruger eller interagerer med en bærbar eller anden tilsluttet enhed.

    • Ved følsomme data (herunder sundhedsdata og biometriske data) som defineret i GDPR, behandler vi disse data på grundlag af dit forudgående samtykke, jf. art. 9, stk. 2, litra (a) i GDPR.

    • Ved ikke-følsomme personoplysninger, som vi skal bruge for at udføre tjenesterne, er en sådan behandling nødvendig for at udføre vores tjenester, jf. art. 6, stk. 1, litra (b) i GDPR.

    • Med hensyn til andre ikke-følsomme personoplysninger, behandler vi sådanne data på grundlag af vores legitime interesse, jf. art. 6, stk. 1, litra (f) i GDPR, og vores legitime interesse er at forbedre vores tjenester.

      • Ved følsomme data (herunder sundhedsdata og biometriske data) som defineret i GDPR, behandler vi disse data på grundlag af dit forudgående samtykke, jf. art. 9, stk. 2, litra (a) i GDPR.

      • Ved ikke-følsomme personoplysninger, som vi skal bruge for at udføre tjenesterne, er en sådan behandling nødvendig for at udføre vores tjenester, jf. art. 6, stk. 1, litra (b) i GDPR.

      • Med hensyn til andre ikke-følsomme personoplysninger, behandler vi sådanne data på grundlag af vores legitime interesse, jf. art. 6, stk. 1, litra (f) i GDPR, og vores legitime interesse er at forbedre vores tjenester.

  • Når du kommunikerer med os eller tilmelder dig kampagnemateriale, behandler vi dine personoplysninger på grundlag af vores legitime interesse, jf. art. 6, stk. 1, litra (b) i GDPR, og vores legitime interesse er at give dig vores reklamemeddelelser. Når vi i henhold til gældende lokal lovgivning er forpligtet til at indhente dit samtykke til at sende dig markedsføringsinformation, er retsgrundlaget dit samtykke, jf. art. 6, stk. 1, litra (a) i GDPR.

  • Når du deltager i særlige aktiviteter, tilbud eller programmer.

    • Ved følsomme data (sundhedsdata) (herunder sundhedsdata og biometriske data) som defineret i GDPR, behandler vi disse data på grundlag af dit forudgående samtykke, jf. art. 9, stk. 2, litra (a) i GDPR.

    • Ved ikke-følsomme personoplysninger behandler vi sådanne data på grundlag af vores legitime interesse, jf. art. 6, stk. 1, litra (f) i GDPR, og vores legitime interesse er at give dig vores reklamemeddelelse, eller lade dig deltage i vores særlige aktiviteter, tilbud eller programmer eller indhente forudgående samtykke, jf. art. 6, stik 1, litra (a) i GDPR, hvis påkrævet af gældende lov.

      • Når du interagerer med vores onlinefællesskaber eller annoncer, og vi aktivt indsamler dine personoplysninger i denne forbindelse, behandler vi disse data på grundlag af vores legitime interesse, jf. art. 6, stk. 1, litra (f) i GDPR, og vores legitime interesse er at give dig vores reklamemeddelelser.

      • Når du tilgår tredjepartsprodukter og -tjenester, og vi indhenter personoplysninger om dig fra tredjepartskilder:

        • Ved personoplysninger, som vi skal bruge for at kunne udføre tjenesterne (f.eks. hvis du betaler for tredjepartsprodukter via vores tjenester), er denne behandling nødvendig af hensyn til udførelsen af vores tjenester, jf. art. 6, stk. 1, litra (b) i GDPR.

        • For så vidt angår andre personoplysninger, behandler vi sådanne data på grundlag af vores legitime interesse, jf. art. 6, stk. 1, litra (f) i GDPR, og vores legitime interesse er at forbedre din oplevelse og forbedre vores tjenester.

      • Når du skaber kontakt til os via sociale medier:

        • Når vi indhenter dit samtykke i sådanne tilfælde, f.eks. i forbindelse med markedsføring, behandler vi dine personoplysninger på grundlag af dit forudgående samtykke, jf. art. 6, stk. 1, litra (a) i GDPR.

        • Når vi ikke indhenter dit samtykke i sådanne tilfælde, behandler vi dine personoplysninger på grundlag af vores legitime interesse, jf. art. 6, stk. 1, litra (f) i GDPR, og vores legitime interesse er at give dig bedre tjenester og give dig mulighed for at anvende alle vores tjenester, jf. art. 6, stk. 1, litra (f) i GDPR.

      • Når vi indsamler oplysninger fra tredjeparter eller offentligt tilgængelige kilder:

        • Ved personoplysninger, som vi skal bruge for at udføre tjenesterne, (f.eks. til e-mailverificering) er sådan behandling nødvendig for at udføre vores tjenester, jf. art. 6, stk. 1, litra (b) i GDPR.

        • For så vidt angår andre personoplysninger, behandler vi dine personoplysninger på grundlag af vores legitime interesse, jf. art. 6, stk. 1, litra (f) i GDPR, og vores legitime interesse er at forbedre vores tjenester og give dig mulighed for at anvende vores tjenester mere effektivt.

      • Når vi benytter og/eller indsamler cookies, enheds-id'er, data fra omgivelserne og andre sporingsteknologier, behandler vi dine personoplysninger på grundlag af dit samtykke, jf. art. 6, stk. 1, litra (a) i GDPR, og på baggrund af vores legitime interesse, jf. art. 6, stk. 1, litra (f) i GDPR, i det omfang det er tilladt ved gældende lov.

      • Når vi bruger coarse location-data og data fra sensorer, behandler vi sådanne data til absolut nødvendige formål for at kunne udføre vores tjenester, jf. art. 6, stk. 1, litra (b) i GDPR, og for vores legitime interesse i markedsføring og forbedring af vores tjenester, jf. art. 6, stk. 1, litra (f) i GDPR.

      • Når vi samler eller centraliserer data, er denne behandling enten nødvendig for at kunne udføre vores tjenester, jf. art. 6, stk. 1, litra (b) i GDPR, eller vi behandler sådanne data på grundlag a vores legitime interesse, jf. art. 6, stk. 1, litra (f) i GDPR, og vores legitime interesse er at give dig bedre eller tilpassede tjenester og marketing.

      • Når du tilmelder dig vores tjenester, som består af social deling og kommunikation med andre (herunder at sætte dig i forbindelse med venner på tværs af platforme):

        • Når vi indhenter dit samtykke i sådanne tilfælde, behandler vi dine personoplysninger på grundlag af dit forudgående samtykke, jf. art. 6, stk. 1, litra (a) i GDPR.

        • Når vi ikke indhenter dit samtykke i sådanne tilfælde, er behandling nødvendig for at kunne udføre vores tjenester, jf. art. 6, stk. 1, litra (b) i GDPR.

      • Når du deler indhold eller resultater eller inviterer venner til at bruge tjenesterne:

        • Når vi indhenter dit samtykke<u> </u>i sådanne tilfælde, behandler vi dine personoplysninger på grundlag af dit forudgående samtykke, jf. art. 6, stk. 1, litra (a) i GDPR.

        • Når vi ikke indhenter dit samtykke<u> </u>i sådanne tilfælde, er behandling nødvendig for at kunne udføre vores tjenester, jf. art. 6, stk. 1, litra (b) i GDPR.

      • Når vi giver dig geografisk relevante tjenester, tilbud eller annoncering:

        • Når vi indhenter dit samtykke i sådanne tilfælde, behandler vi dine personoplysninger på grundlag af dit forudgående samtykke, jf. art. 6, stk. 1, litra (a) i GDPR.

        • Når vi ikke indhenter dit samtykke i sådanne tilfælde, er behandling af personoplysninger, som vi skal bruge for at udføre vores tjenester, nødvendig for at kunne udføre vores tjenester, jf. art. 6, stk. 1, litra (b) i GDPR.

        • Når vi ikke indhenter dit samtykke i sådanne tilfælde, og når vi ikke har brug for sådanne data for at kunne udføre tjenesterne, behandler vi sådanne data på grund af vores legitime interesse i at tilbyde dig markedsføring og forbedre vores tjenester, jf. art. 6, stk. 1, litra (f) i GDPR.

      • Når du beder os om at tilpasse vores tjenester:

        • Når vi indhenter dit samtykke i sådanne tilfælde, behandler vi dine personoplysninger på grundlag af dit forudgående samtykke, jf. art. 6, stk. 1, litra (a) i GDPR.

        • Når vi ikke indhenter dit samtykke i sådanne tilfælde, er behandling nødvendig for at kunne udføre vores tjenester, jf. art. 6, stk. 1, litra (b) i GDPR.

      • Når vi videregiver personoplysninger til vores associerede selskaber og partnere og til vores tjenesteudbydere og leverandører:

        • Når vi indhenter dit samtykke i sådanne tilfælde, behandler vi dine personoplysninger på grundlag af dit forudgående samtykke, jf. art. 6, stk. 1, litra (a) i GDPR.

        • Når vi ikke indhenter dit samtykke i sådanne tilfælde, er denne behandling nødvendig for at kunne udføre vores tjenester, jf. art. 6, stk. 1, litra (b) i GDPR, eller vi behandler sådanne data på grundlag af vores legitime interesse, jf. art. 6, stk. 1, litra (f) i GDPR, og vores legitime interesse er at give dig bedre tjenester og markedsføring.

      • Når vi behandler eller deler personoplysninger i tilfælde af et faktisk eller påtænkt salg, behandler vi sådanne data på grundlag af vores legitime interesse i at tilbyde, opretholde, levere og forbedre vores tjenester, jf. art. 6, stk. 1, litra (f) i GDPR.

      • Når vi udfører analyser, behandler vi dine personoplysninger på grundlag af vores legitime interesse, jf. art. 6, stk. 1, litra (f) i GDPR, og vores legitime interesse er at forbedre din oplevelse og udvikle og forbedre vores tjenester.

      • Når vi undersøger formodede ulovlige eller retsstridige aktiviteter, behandler vi dine personoplysninger på grundlag af vores legitime interesse, jf. art. 6, stk. 1, litra (f) i GDPR, og vores legitime interesse er at sikre overholdelse af lovmæssige krav og opfyldelse af anmodninger fra retshåndhævende myndigheder samt hensynet til den offentlige sikkerhed.

Ret til at indgive en klage til Datatilsynet

Vi opfordrer dig til at kontakte os direkte, så vi kan hjælpe dig med at løse dine problemer. Ikke desto mindre har du ret til at indgive en klage til en kompetent tilsynsmyndighed for databeskyttelse, særligt i den EU-medlemsstat, hvor du bor, arbejder, eller hvor den påståede overtrædelse fandt sted. Du har ret til at gøre dette, hvis du mener, at behandlingen af personoplysninger om dig overtræder gældende databeskyttelseslovgivning.

Ændringer til denne fortrolighedspolitik

Med henblik på at forbedre vores tjenester kan det fra tid til anden være nødvendigt at ændre denne fortrolighedspolitik. Vi forbeholder os derfor retten til at ændre denne fortrolighedspolitik i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. Besøg vores website med mellemrum for at få oplysninger om opdateringer til denne fortrolighedspolitik.

Sådan kontakter du os eller vores Privacy Office

MyFitnessPal, Inc. er den dataansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger i forbindelse med tjenesterne. Ved spørgsmål om behandling af dine personoplysninger bedes du kontakte os på:

MyFitnessPal, Inc.
ATTN: Privacy/Legal
135 Townsend Street
San Francisco, CA 94107, USA

Personer bosiddende i Hongkong, særlig administrativ region af Kina

  • MyFitnessPal sørger for at opdatere dine personoplysninger, så de er korrekte. Hvis du bor i Hongkong, kan du anmode om adgang til eller berigtigelse af de personoplysninger, som vi har indsamlet om dig. For at få adgang til dine personoplysninger bedes du kontakte os gennem vores Support Team eller på ovenstående adresse. Vi kan opkræve betaling for denne tjeneste og vil efterkomme rimelige anmodninger hurtigst muligt, og under alle omstændigheder inden for de frister, der er fastsat ved lov.

  • Dit samtykke til brug eller deling af personoplysninger til markedsføringsformål. Du kan vælge ikke at forsyne MyFitnessPal med dine personoplysninger. Hvis du imidlertid vælger ikke at afgive dine personoplysninger, kan du muligvis ikke få adgang til det komplette udvalg af tjenester. MyFitnessPal kan bruge dine personoplysninger til at kommunikere med dig omkring MyFitnessPal-tjenester, du har købt eller brugt, og til at informere dig om andre produkter, kampagner og tjenester, som vi tror kan være interessante for dig. Vi kan også dele personoplysninger med vores annonceringspartnere, forretningspartnere og leverandører, der forsyner dig med produkter og tjenester til brug for markedsføringsformål. Du kan give dit samtykke på de måder, der er beskrevet i næste afsnit.

  • Hvordan du angiver dit samtykke og fravalg. Du kan angive dit samtykke på en række forskellige måder, bl.a.: (I) Ved at sætte kryds i et felt for at angive dit samtykke, når du afgiver dine personoplysninger til os via vores tjenester eller en formular (herunder tilmelding til kampagner), eller ved at sætte kryds i et felt for at angive dit samtykke, når du registrerer dig hos os eller opretter en konto hos os. Du kan til enhver tid fravælge at modtage markedsføringsmeddelelser gratis ved hjælp af de metoder, der er beskrevet her.

Personer bosiddende i Indonesien, Malaysia, Filippinerne, Thailand og Singapore

MyFitnessPal sørger for at opdatere dine personoplysninger, så de er korrekte. Hvis du bor i Indonesien, Malaysia, Filippinerne, Thailand eller Singapore, kan du anmode om adgang til og ændring af, indsigelse mod og sletning af de personoplysninger, vi har indsamlet om dig. For at få adgang til dine personoplysninger bedes du kontakte os gennem vores Support Team. Med forbehold af gældende lovgivning kan vi opkræve betaling for denne tjeneste og vil efterkomme rimelige anmodninger hurtigst muligt, og under alle omstændigheder inden for de frister, der er fastsat ved lov.

Personer bosiddende i Japan

Operatør af japanske websites

MyFitnessPal driver tjenesten og indsamler, bruger og deler dine personoplysninger som beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

Sådan bruger MyFitnessPal personoplysninger

MyFitnessPal kan bruge dine personoplysninger til at kommunikere med dig omkring tjenesterne, du har købt eller brugt, og til at informere dig om andre produkter, kampagner og tjenester, som vi tror kan være interessante for dig.

MyFitnessPal bruger de personoplysninger, du angiver ved registrering, til at:

  1. Kommunikere med dig om brugen af tjenesterne.

  2. Kommunikere med dig om aktiviteter, der er relateret til tjenesterne.

  3. Levere oplysninger (herunder reklamer) om produkter og tjenester.

  4. Give dig opdateringer om nye anvendelser af dine personoplysninger.

  5. Yde registreringssupport.

  6. Yde e-mailsupport.

  7. Oprette statistiske og analytiske oplysninger.

  8. Anden uundgåeligt nødvendig kommunikation med dig.

  9. Bruge og/eller indsamle cookies, enheds-id'er, lokation, oplysninger fra omgivelserne og andre sporingsteknologier.

  10. Give dig geografisk relevante tjenester, tilbud eller annoncering.

  11. Overholde juridiske krav eller forpligtelser, retshåndhævelse og til brug i forbindelse med offentlig sikkerhed.

Vi deler muligvis også personoplysninger med vores annoncepartnere, forretningspartnere og leverandører. Deling af personoplysninger til disse organisationer kan betyde, at dine personoplysninger overføres til tredjeparter uden for Japan.

Du kan give dit samtykke på de måder, der er beskrevet i næste afsnit.

Samtykke til brug og/eller deling af personoplysninger

Hvis du er bosiddende i Japan, giver du ved brug af tjenesterne dit samtykke til indsamling, brug og overførsel af dine personoplysninger med MyFitnessPal som beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Desuden vil indsamlede personoplysninger blive delt som beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

Du kan vælge ikke at forsyne MyFitnessPal med dine personoplysninger. Hvis du imidlertid vælger ikke at afgive dine personoplysninger, kan du muligvis ikke få adgang til det komplette udvalg af tjenester.

Hvordan du angiver dit samtykke og fravalg

Du kan angive dit samtykke på en række forskellige måder, bl.a.: (i) ved at sætte kryds i et felt for at angive dit samtykke, når du afgiver dine personoplysninger til MyFitnessPal via vores tjenester eller en formular (herunder tilmelding til kampagner), (ii) eller ved at sætte kryds i et felt for at angive dit samtykke, når du registrerer dig eller opretter en konto hos MyFitnessPal. Du kan til enhver tid fravælge at modtage markedsføringsmeddelelser gratis ved hjælp af de metoder, der er beskrevet her.

Sådan kan du kontakte os

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller bekymringer om måden, hvorpå vi håndterer dine personoplysninger, kan du kontakte os gennem vores Support Team, skrive til os eller ringe til os på:

MyFitnessPal, Inc.
ATTN: Privacy/Legal
135 Townsend Street
San Francisco, CA 94107, USA

Personer bosiddende i Mexico

Ved at bruge tjenesterne giver du dit samtykke til indsamling, brug og overførsel af dine personoplysninger (herunder følsomme personoplysninger i henhold til mexicansk lovgivning) til behandling i USA som beskrevet i denne politik.

Adgangsanmodninger

MyFitnessPal sørger for at opdatere dine personoplysninger, så de er korrekte. Hvis du bor i Mexico, kan du anmode om adgang til, ændring og sletning af eller indsigelse mod de personoplysninger, som vi har indsamlet om dig. For at få adgang til dine personoplysninger bedes du kontakte os gennem vores Support Team eller på ovenstående adresse. Vi kan opkræve betaling for denne adgangstjeneste i henhold til gældende lovgivning og vil efterkomme rimelige anmodninger hurtigst muligt, og under alle omstændigheder inden for de frister, der er fastsat ved lov.

Personer bosiddende i New Zealand

MyFitnessPal sørger for at opdatere dine personoplysninger, så de er korrekte. Hvis du bor i New Zealand, kan du anmode om adgang til eller berigtigelse af de personoplysninger, som vi har indsamlet om dig. For at få adgang til dine personoplysninger bedes du kontakte os gennem vores Support Team eller på ovenstående adresse. Vi kan opkræve betaling for denne tjeneste og vil efterkomme rimelige anmodninger hurtigst muligt, og under alle omstændigheder inden for de frister, der er fastsat ved lov.

Personer bosiddende i Sydkorea

Personoplysninger, der indsamles i forbindelse med MyFitnessPal

Obligatorisk: E-mailadresse, adgangskode til konto, faktureringsadresse, køn, fødselsdato, postnummer, IP-adresse, browserhistorikoplysninger og cookies.

Valgfrit: E-mailadresse, faktureringsadresse, køn, fødselsdato, postnummer, ordrehistorik, telefonnummer, IP-adresse, browserhistorik og cookies. Login- og interaktionsoplysninger fra sociale medier og onlinefællesskaber.

Adgangsanmodninger

MyFitnessPal sørger for at opdatere dine personoplysninger, så de er korrekte. Hvis du bor i Sydkorea, kan du anmode om adgang til, og ændring af, indsigelse mod og sletning af de personoplysninger, vi har indsamlet om dig. For at få adgang til dine personoplysninger bedes du kontakte os gennem vores Support Team eller på nedenstående adresse. Med forbehold af gældende lovgivning kan vi opkræve betaling for denne tjeneste og vil efterkomme rimelige anmodninger hurtigst muligt, og under alle omstændigheder inden for de frister, der er fastsat ved lov.

Opbevaring og tilintetgørelse af data

I henhold til gældende koreansk lov skal dine personoplysninger opbevares i følgende perioder:

  • Optegnelser vedrørende kontrakter eller annullering af kontrakter og optegnelser vedrørende betaling for og levering af varer:

    • Årsag til opbevaring: Lov om forbrugerbeskyttelse i elektroniske handelstransaktioner etc. (Act on Consumer Protection in Electronic Commerce Transactions).

    • Opbevaringsperiode: fem år

  • Optegnelser vedrørende kundeklager eller bilæggelse af tvister:

    • Årsag til opbevaring: Lov om forbrugerbeskyttelse i elektroniske handelstransaktioner etc. (Act on Consumer Protection in Electronic Commerce Transactions).

    • Opbevaringsperiode: tre år

  • Data vedrørende bekræftelse af kommunikation

    • Årsag til opbevaring: Lov om fortrolighed af kommunikation (Communications Privacy Protection Act)

    • Opbevaringsperiode: tre måneder

  • Optegnelser vedrørende elektroniske finansielle transaktioner:

    • Årsag til opbevaring: Lov om elektroniske finansielle transaktioner (Electronic Financial Transaction Act)

    • Opbevaringsperiode: fem år

Metode og procedure for tilintetgørelse af personoplysninger

MyFitnessPal opbevarer dine personoplysninger, (i) så længe du har en konto eller efter behov for at kunne tilbyde dig tjenesterne, og/eller (ii) efter behov for at overholde vores juridiske forpligtelser, bilægge tvister og håndhæve vores aftaler. Personoplysninger tilintetgøres, når de ikke længere er nødvendige til dette formål. Den specifikke tilintetgørelsesproces og -metode er følgende: (I) Personoplysninger, der udskrives på papir, makuleres, brændes, males, pulveriseres eller afbrændes, og (ii) personoplysninger, der lageres i elektronisk form, slettes ved hjælp af teknologi, der forhindrer genoprettelse af personoplysninger.

Sådan kan du kontakte os

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller bekymringer om måden, hvorpå vi håndterer dine personoplysninger, kan du kontakte os gennem vores Support Team, skrive til os eller ringe til os på:

MyFitnessPal, Inc.
ATTN: Privacy/Legal
135 Townsend Street
San Francisco, CA 94107, USA

Personer bosiddende i Tyrkiet

Når du bruger tjenesterne, giver du dit samtykke til indsamling, brug og overførsel af dine personoplysninger hos MyFitnessPal som beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Desuden vil indsamlede personoplysninger blive delt som beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

  • Informationssikkerhed. De personoplysninger, der deles med MyFitnessPal, vil blive beskyttet ved tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine oplysninger mod uautoriseret adgang, tyveri og tab som påkrævet i artikel 12 i lov nr. 6698 om beskyttelse af personoplysninger (Law on Protection of Personal Data).

  • Nøjagtighed af personoplysninger. MyFitnessPal sørger for at opdatere dine personoplysninger, så de er korrekte. Du er ansvarlig for nøjagtigheden af de oplysninger, du har afgivet til MyFitnessPal, og du forstår, at det er vigtigt i forhold til at udøve dine rettigheder vedrørende personoplysninger i henhold til lov nr. 6698 om beskyttelse af personoplysninger (Law on Protection of Personal Data). For at opdatere dine personoplysninger bedes du kontakte os gennem vores Support Team.

  • Adgangsanmodninger. Hvis du bor i Tyrkiet, kan du anmode om adgang til, og ændring af, indsigelse mod og sletning af de personoplysninger, vi har indsamlet om dig. For at få adgang til dine personoplysninger bedes du kontakte os gennem vores Support Team. Med forbehold af gældende lovgivning kan vi opkræve betaling for denne tjeneste og vil efterkomme rimelige anmodninger hurtigst muligt, og under alle omstændigheder inden for de frister, der er fastsat ved lov.

  • Opbevaring og tilintetgørelse af data. Hvis du sletter din konto, og/eller når personoplysninger ikke længere er nødvendige for at levere tjenesterne eller for at overholde vores juridiske forpligtelser, bilægge tvister og håndhæve vores aftaler, og/eller opbevaringsperioden ifølge gældende lov er udløbet, kan dine personoplysninger blive anonymiseret og fortsat anvendt i den pågældende form.

Personer bosiddende i De Forenede Arabiske Emirater

Hvis du er bosiddende i de Forenede Arabiske Emirater, giver du ved din brug af tjenesterne dit samtykke til følgende:

  • Du giver udtrykkeligt afkald på dine væsentlige rettigheder vedrørende beskyttelse af personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning,

  • MyFitnessPal kan videregive alle oplysninger, du giver os, herunder oplysninger du anser for at være fortrolige, og

  • MyFitnessPal er ikke ansvarlige for eventuel offentliggørelse af oplysninger, du giver os, herunder oplysninger, som du kan anse for private.

Undlad at bruge tjenesterne, hvis der er noget i denne fortrolighedspolitik, som du ikke kan acceptere.

Personer bosiddende i USA

Vi sælger ikke personoplysninger som defineret i Nevada-lovgivning.

Personer bosiddende i Californien

Hvis du bor i Californien, har du visse rettigheder til de personoplysninger, som vi har indsamlet om dig. I henhold til lovgivningen i Californien er udøvelsen af disse rettigheder underlagt visse undtagelser for at beskytte offentlighedens interesser (f.eks. forebyggelse eller afsløring af kriminalitet) og vores interesser (f.eks. at holde dem fortrolige, når det er påkrævet i henhold til loven). Vi vil efterkomme din anmodning så hurtigt som muligt. Anmodninger om at udøve dine rettigheder kan helt, delvist eller slet ikke gives, afhængigt af anmodningens omfang og art og gældende lovgivning. For at forhindre uautoriseret adgang til dine personoplysninger vil vi sørge for at verificere en persons ret til dataene – herunder krav om, at brugere skal kontakte os direkte fra en bekræftet e-mailadresse, svare korrekt på et testspørgsmål og/eller bekræfte oplysninger, der er knyttet til kontoen. Efter bekræftelse af din identitet giver vi dig besked, hvis vi ikke kan imødekomme din anmodning, og vi redegør for årsagerne til, at vi ikke kan imødekomme din anmodning på nuværende tidspunkt.

Dine californiske privatlivsrettigheder

Du har følgende rettigheder:

  • Ret til adgang til dine personoplysninger: Du har ret til at bede os om en bekræftelse på, om vi behandler dine personoplysninger, og til at få adgang til personoplysninger, som loven tillader. Dette kan omfatte, hvilke personoplysninger vi indsamler, bruger eller videregiver om dig.

  • Ret til sletning: Du har ret til at bede os om at slette dine personoplysninger i henhold til lovgivningen.

  • Ret til fravalg af "salg" og visse former for deling: Du har ret til at framelde dig visse fremgangsmåder for datadeling med tredjeparter, som måske udelukkende bruger dine personoplysninger til deres egne formål. Din ret til at fravælge er begrænset til oplysninger, vi "sælger" til disse tredjeparter. "Sælge" betyder i dette tilfælde ikke, at vi leverer data til gengæld for penge – det gør vi ikke. "Sælge" betyder i stedet offentliggørelse af data, herunder tekniske enhedsdata, der ikke identificerer dig direkte, når en tredjepart måske bruger disse data til sine egne formål, f.eks. til personligt tilpasset annoncering. Vi har ikke reel viden om, at vi sælger personoplysninger om mindreårige under 16 år.

  • Ret til ikke-diskrimination: Vi diskriminerer ikke mod dig, hvad angår pris eller tjenester, som vi tilbyder, hvis du forelægger en af de rettigheder, der er angivet ovenfor.

Sådan udøver du dine rettigheder

Udøv dine rettigheder (bortset fra fravalg af "salg"): For at udøve dine rettigheder til dine personoplysninger bedes du kontakte os gennem vores Support Team eller på nedenstående adresse: MyFitnessPal, Inc., ATTN: Privacy/Legal, 135 Townsend Street, San Francisco, CA 94107, USA

Udøv dine rettigheder til at fravælge "salg": Du kan få instruktioner i, hvordan du udøver dine rettigheder, ved at gå til vores side "Sælg ikke mine personlige oplysninger".

Yderligere rettigheder i Californien

Californiens Civil Code paragraf 1798.83 tillader personer bosiddende i Californien at anmode om, og derefter hente, en liste fra os over, hvilke (eventuelle) personoplysninger vi har videregivet til tredjeparter med henblik på tredjepartens direkte markedsføring i det foregående kalenderår, samt navnene og adresserne på disse tredjeparter. Anmodninger kan kun ske én gang årligt og er gratis.

Under paragraf 1798.83 deler vi i øjeblikket ikke personoplysninger med tredjeparter til deres direkte markedsføring. Hvis vi skulle beslutte os for at dele dine personoplysninger med tredjeparter til deres direkte markedsføring, kan du til enhver tid fravælge denne offentliggørelse ved at indsende en anmodning til vores Support Team eller ved at skrive til os på:

MyFitnessPal, Inc.
ATTN: Privacy/Legal
135 Townsend Street
San Francisco, CA 94107, USA

Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at denne fravælgelse ikke forbyder offentliggørelser af oplysninger til andre formål end markedsføring eller med henblik på at hjælpe os med vores egen markedsføring.

Du tager kontrol over din fitness- og sundheds-rejse, tag også kontrol over dine data. Mere info om dine rettigheder og muligheder.Eller klik her for at fravælge bestemte cookies.

Vores Vilkår og betingelser og Fortrolighedspolitik er blevet opdateret. Hvis du fortsætter med at bruge MyFitnessPal, accepterer du de opdaterede vilkår og betingelser og privatlivspolitikken for MyFitnessPal.