You are viewing joppepoika's blog MyFitnessPal is a 100% Free Calorie Counter and Diet Plan

Elämä jatkuu

Ruokavalio on palautunut ja elimistö on  omaksunut sen omakseen. Puuron syöntiin suurin ero lienee siinä, että nyt paino heittelee enemmän, koska erilainen ruoka sitoo aina eri määrän nestettä kehoon. 

 No, jos pääsee käymään vaa'alla lähes päivittäin, niin keskiarvo tietty kertoo missä mennään. Uutena juttuna on Withings Pulse, jota olen käyttänyt nyt noin 1 1/2 viikkoa. Vinkeä ja hieno laite, joka tekee kalorien seurannasta lähes tiedettä :-) Suosittelen.

Alkavalla viikolla onkin sitten uusi haaste, kun ollaan melkein viikko Oulussa eikä säännöllisestä rytmistä ja ruokailusta ole tietoakaan. Withings Pulse saattaa tuossa näyttää arvonsa, koska siinä näkee miten tuo rytmi vaikuttaa sykkeeseen.

 Tällä mennään... taas. 

Uusi alku

Enemmän ja vähemmän tarkasti aloitan taas painon seurannan joulun jälkeen.

Ideana on pitää vähän ruokahalua kurissa, kun alkaa treenaamaan enemmän ja lisäliikunta saa ruokahalun kasvamaan. Lähtöpaino on 70 kg, joten pudottamista ei juuri tarvita. 68.5 kg olisi semmoinen hyvä juoksupaino toukokuulle. SItä siis lähdetään tavoittelemaan.

 Ja paastoa en pidä keväällä, koska treeniohjelman kanssa se ei oikein sovi yhteen. 

Täältä myös linkit treeniohjelman puolelle:

http://www.brander.name/?p=47  

About Me
Eb3d7d0ed3341dfa5eaad524a4d2bbd92af3 thumb
Tools
Archives
About MyFitnessPal
Join MyFitnessPal today and lose weight the healthy way. Get your own 100% free diet blog and calorie counter. Put away your credit card - you'll never pay a cent."

join now for free