You are viewing Ela3949's blog MyFitnessPal is a 100% Free Calorie Counter and Diet Plan

Toate visele se materializează, inclusiv acesta


 

Toate visele se materializează, inclusiv acesta

 
Am fost de trei ori plinuță. Prima oară prin clasa a XIIa, cred că aveam vreo 51 de kg, apoi pe la 21 de ani cred că am ajuns pe la un 52, dar la 30 de ani am bătut 60-ul.
 
Mi-a luat cam un an să cobor sub 50. Acolo-i zona mea de confort și de dat din gene și mers confident pe tocuri.
 
Astea-s amintiri. Istorie! Că pe la 36 de ani am rămas gravidă ...și lucrurile au fost grozave până în luna a noua, când cred că am atins 63-65kg. 
Știu, sunt femei care iau și 40 de kg în sarcina, de fapt chiar cunosc una.
Nu! Em am luat 13-15 și după naștere toate bune și frumoase, eram la 54.5 kg și cu vergeturi nasoale pe abdomen. Că așa ce burtă mare și plină cu lichid și o fetiță de 4,2 am avut, de lumea zicea că am gemeni sigur.
 
Și uite că de atunci au trecut 2 ani și trei luni și eu am 58 de kg. Nu 49, nu 48, nici chiar 49.5.
 
Și am stat și am analizat situația asta luni întregi. Ba chiar i-am sărit la gât bărbatului, că el mă hrănește, adică el e responsabil cu gătitul ...numai că el nu-mi vâră și pe gât.
 
Și după ce m-am mai uitat o tură în oglindă, m-am luat de-o aripă și mi-am zis:
 
Soro...asta e! Aici ești acum. De la XXS la S și M. De la 6 pachețele la burtă dureroasă celulitoasă, până și dânsa are textură moale de gogoașă. Nu-i bai! 
 
Numai că dacă ți-a ajus și te-ai hotărât să-ți numeri caloriile și să ajungi la 49 de kg, ține-te soro de treabă. Ușor nu e la început, dar știi bine că după o vreme te saturi cu o sălățică de 150 de calorii.
 
Deci ... te-ai văicărit 27 de luni, plus sau minus primele 6 luni, pe care ți le luaseși repaus. Acum nici nu mai alăptezi. Gata! Scutește-te de atâtea dureri celulitoase. Nu de alta, dar o să-i porți pică fiică tii sau bărbatului că te-a lasat gravidă. O dai în altele! 
 
Deci lasă Prosecco și Sekturile, pune de respiră când ești praf cu nervii, în loc să bagi o ciocolată sau pâine cu gem de căpșuni, de ăla bun de-a făcut bărbată tu și respiră soro: inspir-expir ... fii mindful ...că de aia ai dat sute de euro, dacă nu mii, pe cărți și programe de dezvoltare personală, ca să ai resurse să-ți îndeplinești dorințele.
 

Așa că iată-te! În punctul 1+, că punctul 0 a fost duminică, când te-ai logat. Spor la numărat calorii, la gătit, la planificat, la shopping și să vezi ce tare o să fie când o să poți să faci și sport și să mănânci 1200 de calorii, să bei și un pahar de Prosecco.
Dar până atunci ia-o cu începutul, ca la manual! Crează-ți o nouă rutină de mâncare. Mestecă, respiră! Hrani Yoga Soro! Măsoară-te. Testează! Învață! Fii disciplinată și responsabilă, că ăsta-i corpul....altul nu mai primești, și s-a pus grăsime pe organe soro și mai bine mai devreme, cât te mai țin genunchii decât să regreți mai târziu. Îți zice sora ta, care a slăbit 11 kile acu 9 ani.
 
Luv ya! 
About Me
D997653c40473a304f23dd65253a69202748 thumb
Tools
Archives
About MyFitnessPal
Join MyFitnessPal today and lose weight the healthy way. Get your own 100% free diet blog and calorie counter. Put away your credit card - you'll never pay a cent."

join now for free